Αρσενικό-Θηλυκό: Αρμονία

arseniko-thiliko-blog

Στην καθημερινότητα, στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους έχουμε πολλές φορές την ψευδαίσθηση ότι κάτι έξω θα έρθει και θα μας δώσει πληρότητα και ευτυχία. Κι όμως το κλειδί βρίσκεται μέσα μας.

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, ερχόμαστε σε σύνδεση με τον πραγματικό μας εαυτό έτσι ώστε να ανακαλύψουμε σε ποια ηλικία βρίσκεται το αρσενικό και το θηλυκό κομμάτι μας. Έτσι συνειδητοποιούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε και να έρθουμε σε πραγματική σύνδεση-αρμονία-εξισορρόπηση των αληθινών ποιοτήτων μεταξύ της αρσενικής και θηλυκής ενέργειάς μας.

Μέσα από τεχνικές επικοινωνίας και διαλογισμού out of body-trance meditation, πηγαίνουμε βαθιά στη μνήμη, συνειδητοποιούμε , μεταμορφώνουμε και ζούμε στο παρόν και το άμεσο μέλλον αυτό που πραγματικά είμαστε, αναδεικνύοντας την Αλήθεια μας.

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους-όλες και κυρίως για όσους θέλουν να δουλέψουν ως ζευγάρια.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή.

Επιλέξτε ποια σεμινάρια θέλετε να παρακολουθήσετε.

Ονοματεπώνυμο *

Ημ/νία γέννησης *

Τηλέφωνο *

E-mail *

Διεύθυνση

Οδός *

Αριθμός *

Πόλη *

Χώρα *

Σημείωση

Παρακαλώ συμπληρώστε τους χαρακτήρες/αριθμούς που βλέπετε
captcha

Testimonials

Kiya, θέλω να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη εμπειρία που μας χάρισες στο δυήμερο σεμινάριο του ΡΕΙΚΙ 1ου βαθμού. Πέρα από το ρεικι αυτο καθ’αυτό ήταν μιά βιοματική εμπειρία ανοιγματος καρδιάς μοιράσματος αγάπης, σοφίας, διαφάνειας, στάσης ζωής. — Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου. Ευάγγελος