θεραπεία τάχυον

Τι είναι το τάχυον

Το 1966 ο κβαντικός φυσικός G. Feinberg όρισε ως Τάχυον το ενεργειακό πεδίο πάνω από την ταχύτητα του φωτός (όρος του κόσμου που βιώνουμε με τις αισθήσεις μας). Το Τάχυον είναι πρωταρχική εκδήλωση της ενέργειας της πηγής – η γέφυρα μεταξύ του υλικού κόσμου και του άμορφου/ άπειρου. Είναι το ενεργειακό πεδίο που υπάρχει παντού στη φύση. Το ίδιο το Τάχυον δεν έχει χρώμα, ήχο ή δόνηση αλλά είναι η πηγή όλων των συχνοτήτων.

Πως εφαρμόζεται

Οι θεραπευτές χειρίζονται ισχυρούς Ταχυονισμένους κρυστάλλους χαλαζία με πεδίο της τάξης των τριάντα μέτρων. Ο δέκτης είναι άνετα ξαπλωμένος φορώντας τα ρούχα του. Αν υπάρχει συγκεκριμένο σωματικό σύμπτωμα (πχ πόνος) είναι λογικό να επικεντρωθεί προσοχή του θεραπευτή εκεί. Μπορεί επίσης κανείς να δεχθεί συνεδρία για ενδυνάμωση η καθαρισμό των ενεργειακών του κέντρων (chakras). Επίσης είναι δυνατό να δουλεύουν και να απελευθερώνουν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που συνδέονται με την εκάστοτε κατάσταση.

Τα αποτελέσματα

Τα εργαλεία και οι συνεδρίες Τάχυον έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε πόνους, τραυματισμούς, συναισθηματική απελευθέρωση, τραύματα, εξισορρόπηση οργάνων, διαταραχών, μαθησιακών δυσκολιών, αντιγήρανση, αυτοθεραπεία, αύξηση ζωτικότητας, διαλογισμού, εσωτερική γαλήνη και πνευματική εξέλιξη. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά λόγω του επιστημονικού υπόβαθρου των εφευρετών και μας δίνεται πληθώρα πειραματικών αποδείξεων. Ο Yoan Sanket βίωσε μια τέτοια έντονη εμπειρία αυτοθεραπείας με Τάχυον. Το 1999 είχε την… τύχη να του συμβεί ένα σύνηθες ατύχημα με την μοτοσικλέτα κατά τη σύγκρουση εκτινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε βάζοντας μπροστά τα χέρια του σπάζοντας τον καρπό του. Η κλασσική αντιμετώπιση είναι χειρουργείο και εμφύτευση λάμας. Δεν επιθυμούσε να έχει μέταλλα στο σώμα του. Του ακινητοποίησαν το χέρι του με γύψο και επέλεξε να δώσει συνεδρίες τάχυον και στον εαυτό του. Το τραύμα αποκαταστάθηκε πλήρως. Όταν έπειτα έδειξε τις ακτινογραφίες για να υποβληθεί σε φυσικοθεραπεία έλαβε τη γνωμάτευση ότι δεν χρειαζόταν.

Η ιστορία του

Στα τέλη του ’90 ο αμερικάνος επιστήμονας D. Wagner αναζητώντας λύση σε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας, εμπνεύστηκε την κατασκευή ενός ειδικού θαλάμου. Ο θάλαμος αυτός επαναδομεί φυσικά υλικά σε υπομοριακό επίπεδο και τα μετατρέπει σε μόνιμες ενεργειακές πύλες. Αυτά τα υλικά/ εφαρμογές εστιάζουν και ενισχύουν το Τάχυον -την φυσική ενέργεια της Πηγής- ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη. Στη συνέχεια ο Wagner συνεργάστηκε με τον Dr.Gabriel Cousens (μια παγκόσμια αναγνωρισμένη ιατρική αυθεντία) ο οποίος πρόσθεσε με τη σειρά του την εμπειρία και την γνώση του. Έτσι γεννήθηκε η Advanced Tachyon Technologies (ATT) και το θεραπευτικό σύστημα Τάχυον που κάνει χρήση αυτής της ενέργειας συνενώνοντας ολιστική ιατρική, επιστήμη και πνευματικότητα. Αποτελεί μέρος των διδασκόμενων μαθημάτων και πιστοποιείται ακαδημαϊκά από το UISCA (UNIVERSITY OF INTERGRATED SCIENCE OF CALIFORNIA)

Testimonials

Kiya, θέλω να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη εμπειρία που μας χάρισες στο δυήμερο σεμινάριο του ΡΕΙΚΙ 1ου βαθμού. Πέρα από το ρεικι αυτο καθ’αυτό ήταν μιά βιοματική εμπειρία ανοιγματος καρδιάς μοιράσματος αγάπης, σοφίας, διαφάνειας, στάσης ζωής. — Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου. Ευάγγελος