προσωπική θεραπεία

20151105-medi-trans-category-banner

Η ολιστική θεραπεύτρια Κίγια Καρολίνα Αρκάλι γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά μέχρι την ηλικία των 14. Σπούδασε συμβουλευτική ψυχολογία, παιδοψυχολογία για δύο χρόνια, δραματοθεραπεία και θεραπεία μέσω παιχνιδιού.

Μας συνδέει φυσικά και μέσα από την καθαρή φύση με τον αληθινό εαυτό μας! Πρόκειται για μία νέα θεραπεία που μας συνδέει με τον αληθινό εαυτό μας. Έχω έρθει με αυτό το δώρο όπου μου παραδόθηκε η γνώση με σκοπό να την παραδώσω και εγώ με τη σειρά μου σε σένα που θέλεις να αφυπνισθείς! Να θεραπευθείς! Να ευθυγραμμιστείς με τον αληθινό εαυτό σου! Όλα γίνονται φυσικά και μέσα από την καθαρή φύση!

Η θεραπεία επιτυγχάνεται μέσα από την σύνδεση με τον αληθινό εαυτό μας. Είναι ο μόνος που ξέρει τι είναι καλό για εμάς και ποιος είναι ο δρόμος μας, η κατεύθυνσή μας. Μέσα από την εναρμόνηση επέρχεται η αφύπνιση και η ισορροπία του αρσενικού και θυληκού αρχέτυπου στο υλικό, αιθερικό, ενεργειακό, νοητικό, πνευματικό και ψυχικό μας σώμα (π.χ. όταν είναι πιο ανεπτυγμένο το αρσενικό ή το θυληκό σε κάποιο από τα σώματά μας δημιουργείται ανισορροπία σε όλες τις σχέσεις με τον εαυτό μας και τους άλλους), μέσα από τη σύνδεση με τον αληθινό μας εαυτό βγαίνουμε από την ψευδαίσθηση, που σημαίνει οτι είμαστε σε ροή, αφήνοντας πίσω μας τα αρνητικά συναισθήματα του φόβου, του θυμού, της απογοήτευσης, της έλλειψης εμπιστοσύνης και της ανασφάλειας. Είμαστε σε μόνιμη διάυγεια και ζωτικότητα.

Το αποτέλεσμα μετά τις συνεδρίες

Ενεργοποιείται η χαρά, η αυτοεκτίμηση, η δημιουργικότητα, η αφθονία και σε κατακλύζει μια υπέροχη αίσθηση συμπόνιας και αγάπης για τον εαυτό σου και όλο τον κόσμο.

Κατανοείς

ότι το κάθε τι στη ζωή σου έχει αποκτήσει πραγματικό νόημα και το κάθε τι που συμβαίνει γύρω σου
έχει ένα μήνυμα για εσένα, με αποτέλεσμα να σου δίνονται οι σωστές απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

Αποκτάς

μεγαλύτερη σοφία και επίγνωση με ότι συμβαίνει γύρω σου και μέσα σου.

Απελευθερώνονται

τα προσωπικά σου θέματα τα οποία αποκτούν μια άλλη προοπτική και λαμβάνεις αυτό που χρειάζεσαι άμεσα.

Εκφράζεις

εύκολα τις επιθυμίες και τις σκέψεις σου τόσο στα μικρά, όσο και στα μεγάλα θέματα. Είναι σημαντικό να μπορούμε να λέμε τα γεγονότα και να εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας χωρίς περιστροφές, έτσι όπως είναι.

Μαθαίνεις

να λειτουργείς με την καρδιά όπου, αφήνοντας το “εγώ”, επιστρέφεις στην πηγή και ανακαλύπτεις το απόλυτο αίσθημα της πληρότητας.

Σου αποκαλύπτεται

“ο προορισμός σου” που δίνει νόημα στη ζωή σου και μιλά στα πιο βαθιά επίπεδα της ύπαρξής σου.

Νιώσε

την απόλυτη πληρότητα, την ευδαιμονία στο συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο

Εμπιστεύσου

ότι υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό γρήγορα και άμεσα.

Testimonials

Kiya, θέλω να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη εμπειρία που μας χάρισες στο δυήμερο σεμινάριο του ΡΕΙΚΙ 1ου βαθμού. Πέρα από το ρεικι αυτο καθ’αυτό ήταν μιά βιοματική εμπειρία ανοιγματος καρδιάς μοιράσματος αγάπης, σοφίας, διαφάνειας, στάσης ζωής. — Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου. Ευάγγελος