σεμινάρια αποτοξίνωσης

Γιατί να κάνεις ένα Πρόγραμμα Συνειδητής Αποτοξίνωσης μαζί μου

apotoksinosi-blog

Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με την αποτοξίνωση ως θεραπευτική μέθοδο  έχοντας εμβαθύνει στις τεχνικές και στον καλύτερο τρόπο εφαρμογής της.

Στην Κλινική Centre of Bio-Regulative Medicine  στην Πορτογαλία, έμαθα έμπρακτα τις αποτοξινωτικές διαδικασίες και πως λειτουργούν στον άνθρωπο.

Μπήκα η ίδια σε προγράμματα αποτοξίνωσης. Η όλη διαδικασία κράτησε ενάμιση χρόνο.

Εκεί έμαθα πολλά πράγματα για το πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός και πως μπορεί να αποβάλλει τις τοξίνες σε όλα τα επίπεδα με τη χρήση ειδικών χυμών, ειδικών συμπλεγμάτων βιταμινών και τη χρήση ενός ειδικού παράσιτου που παράγεται από το φλοιό του καρπού της μαύρης καρυδιάς.

Εκτός από αυτή την εμπειρία, έχω κάνει δύο φορές τη 40ήμερη αποτοξίνωση συκωτιού πίνοντας μόνο χυμούς φρούτων και λαχανικών και πολλές φορές την επταήμερη αντίστοιχη αποτοξίνωση συκωτιού. Έτσι γνώρισα σε βάθος όλη τη διαδικασία αποβολής του τοξικού φορτίου που θα μοιραστώ μαζί σας.

Το πως να αποκωδικοποιούμε τα μηνύματα που μας δίνει ο οργανισμός μας είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε να μάθουμε.

Οι τοξίνες που επιβαρύνουν το σύστημά μας δεν είναι μόνο βιολογικές, άλλα συναισθηματικές και ενεργειακές. Όπως για παράδειγμα ο θυμός, που αποθηκεύεται και επιβαρύνει κυρίως το συκώτι.

Γι’ αυτό δεν αρκεί κατά τη γνώμη μου η αποτοξίνωση του υλικού σώματος άλλα χρειάζεται να συνοδεύεται από ένα σύνολο ενεργειακών πρακτικών όπως είναι ο διαλογισμός, οι ατομικές συνεδρίες, το Tachyon, η Yoga, το μοίρασμα, η βαθειά χαλάρωση, η θεραπευτική δύναμη του Νερού. Ο συνδυασμός των θεραπειών μας εξασφαλίζει ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα κάθαρσης και επανεκκίνησης της υγείας μας.

 

10 λόγοι για να κάνετε Συνειδητή Αποτοξίνωση

apotoxinosi-160624754

1. Αφαιρέστε τις τοξίνες από το σώμα σας.

Μακροχρόνια έκθεση σε τοξίνες – περιβαλλοντικούς ρύπους, καρκινογόνες χημικές ουσίες, τα συντηρητικά, τα φυτοφάρμακα, τα βαρέα μέταλλα και βιομηχανικά απόβλητα – επηρεάζουν το μεταβολισμό μας, τη συμπεριφορά μας, το ανοσοποιητικό σύστημα και μας οδηγεί σε ασθένειες.

Είναι αποθηκευμένα σε ιστούς και κύτταρα σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου και του εγκεφάλου, συχνά για χρόνια!

2. Πρόληψη των χρόνιων ασθενειών.

Οι περιβαλλοντικές τοξίνες είναι υπεύθυνες για πολλές μορφές καρκίνου, νευρολογικές ασθένειες, καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια… Οι οργανισμοί μας έχουν μια ενσωματωμένη αποτοξινωτική λειτουργία για να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους αυτούς, αλλά τα συστήματα είναι διαρκώς υπερφορτωμένα! Η αποτοξίνωση βοηθά και βελτιώνει αυτό που το σώμα μας προσπαθεί να κάνει φυσικά .

3. Βελτιώστε τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα μας κάνει ευάλωτους σε κρυολογήματα και γρίπη που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας και την παραγωγικότητα. Η τακτική αποτοξίνωση βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και καταπολεμά τις λοιμώξεις.

4. Χάστε βάρος.

Οι τοξίνες επηρεάζουν τη φυσική ικανότητα του σώματος να κάψει λίπος, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους. Ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, και η υψηλή πίεση του αίματος συνδέονται άμεσα με τα ζητήματα βάρους. Η αποτοξίνωση απελευθερώνει το σώμα από τις τοξίνες που αποθηκεύονται στα λιπώδη κύτταρα και αυξάνει το μεταβολισμό.

5. Αποφύγετε την πρόωρη γήρανση.

Η αποτοξίνωση απελευθερώνει το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες και τα βαρέα μέταλλα που είναι εν μέρει υπεύθυνες για τη γήρανση. Η αποτοξίνωση βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών όπως αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες.

6. Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας.

Με απλά λόγια, το σώμα μας δεν λειτουργεί πολύ καλά όταν είναι φορτωμένο με τοξίνες. Μπορεί να έχουμε πόνο στις αρθρώσεις, πονοκεφάλους, πεπτικές διαταραχές, προβλήματα ύπνου και έλλειψη ενέργειας. Η κατάθλιψη μπορεί να υποχωρήσει και η μνήμη μπορεί να βελτιωθεί ως αποτέλεσμα της αποτοξίνωσης!

7. Αυξήστε την ενέργειά σας.

Θα έχετε περισσότερη ψυχική, σωματική και συναισθηματική ενέργεια μετά την αποτοξίνωση. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να κοιμούνται καλύτερα και χρειάζονται λιγότερο ύπνο.

8.Βελτιώστε την ποιότητα του δέρματός σας.

Διατροφή και περιβαλλοντικές τοξίνες επηρεάζουν αναμφισβήτητα το δέρμα. Η αποτοξίνωση βελτιώνει την ακμή, δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια και μας δίνει μια φυσική, υγιή λάμψη.

9. Αποκτήστε διανοητική και συναισθηματική διαύγεια.

Όταν είναι ευθυγραμμισμένα τα συστήματα του σώματος, μια αλλαγή συμβαίνει και με την ψυχική και τη συναισθηματική μας κράση.

Έχουμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε με περισσότερα όταν είμαστε σαφείς και γειωμένοι. Μπορούμε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις, να αναλύσουμε με ακρίβεια και να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.

10. Αποκαταστήστε την ισορροπία στα συστήματα του σώματός σας.

Το πεπτικό, το νευρικό και το ορμονικό μας σύστημα έχουν σχεδιαστεί για να εργαστούν από κοινού για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας.

Αυτό είναι που θέλει να κάνει το σώμα μας! Όταν το υπερφορτώνουμε με τοξίνες και ανθυγιεινά τρόφιμα, τα συστήματα αυτά δεν λειτουργούν τόσο καλά όσο θα έπρεπε και αρρωσταίνουμε.

Όλα τα προγράμματα (7/14 ημερών) περιλαμβάνουν:

stock-photo-couple-doing-yoga-exercises-on-the-beach-84945040

1. Διαμονή. Το Home Sami είναι ένας ενεργειακός χώρος 400 τ.μ. και βρίσκεται μέσα σε πορτοκαλεώνα 5.800 τ.μ., λίγο έξω από το χωριό Κάτω Σαμικό Ηλείας, σε ένα καταπράσινο ήσυχο περιβάλλον, με υπέροχη θέα, 3′ με το αυτοκίνητο από την πανέμορφη παραλία. Φιλοξενία-Υποδομή:

7 δίκλινα
1 τετράκλινο
4 κοινόχρηστες τουαλέτες
Μεγάλος χώρος στον κήπο ανάμεσα στα δέντρα για στήσιμο σκηνών
1 group room- εσωτερικός χώρος για σεμινάρια
Διαμονή-Διατροφή: Στο Home Sami προσφέρεται πρωινό, μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό

Εδώ υπάρχει η δυνατότητα, λόγω της άμεσης επαφής με την φύση, να αφεθούμε ελεύθεροι και να επιτρέψουμε την συνύπαρξή μας με τους γύρω μας, με όλα τα έμβια όντα,το χώμα, το νερό και όλες τις ενέργειες του Σύμπαντος.

Χρειάζεται να έχω μαζί μου:
Σεντόνια, πετσέτες, είδη υγιεινής
Αθλητικά παπούτσια
Σημειωματάριο
Μικρό σακίδιο ώμου
Σκηνή και φακό (για όσους θέλουν να κοιμηθούν κάτω από τις πορτοκαλιές)
Μαγιό, αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, παρεό (ένα μικρό κομμάτι της παραλίας είναι οργανωμένο με καφέ, ξαπλώστρες, κλπ)
Αντικουνουπικό, στικ για τσιμπίματα
Στρωματάκι γιόγκα ή ένα υπόστρωμα αφρολέξ υπνόσακου
και φυσικά, την καλή μου διάθεση

Στη νότια πλευρά (2km), βρίσκεται η αρχαία ακρόπολη του Κάτω Σαμικού, πάνω σε λόφο με πανέμορφη θέα και 1km πιο πέρα, βρίσκονται τα Ιαματικά Λουτρά και ακριβώς δίπλα τους η λίμνη Καϊάφα και το νησάκι

2. Διατροφή. Θα τρώμε και θα πίνουμε! Ειδικούς veggie χυμούς με τα καλύτερα υλικά για τον γενικό καθαρισμό του συστήματος και για την ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος. Τα Superfoods που θα πίνουμε φέρνουν ευεξία και όχι μόνο, ωφελούν πάρα πολύ τον οργανισμό μας.

Χρησιμοποιούμε ειδικούς αποχυμωτές που κρατάνε το οξυγόνο στα φρούτα και τα λαχανικά για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

3. Προσωπική Συνεδρία. Η Κίγια θα πραγματοποιεί Ενεργειακό καθαρισμό στον καθένα ξεχωριστά με Tachyon, Κρυστάλλους, Σαμάνικα και Reiki.

4. Συμβουλευτική και Μοίρασμα ανάμεσα στα μέλη της Ομάδας.

5. Καθημερινός πρωινός και βραδινός Διαλογισμός.

6. Καθημερινή απολέπιση του δέρματος που βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει τη δίοδο των τοξινών μέσα από το λεμφικό σύστημα.

7. Πολύ απλές ενεργειακές τεχνικές για την άμεση τόνωση των σωματικών λειτουργιών.

8. Χορός. Μία ώρα καθημερινά υπό την καθοδήγηση ειδικού συντονιστή.

9. Κολύμβηση στη θάλασσα.

10.Κινηματογραφικές βραδιές.

 

Αποτοξίνωση του συκωτιού

Προαιρετικά για όσους το επιθυμούν θα κάνουμε και μια αποτοξίνωση του συκωτιού χρησιμοποιώντας ένα ειδικό παράσιτο που παράγεται από την πράσινη φλούδα γύρω από τον καρπό της μαύρης καρυδιάς (Black Walnut Tincture) για πολύ καλά αποτελέσματα.

Η αποτοξίνωση αυτή καθαρίζει επίσης και τα  νεφρά.

Θα γίνει τις τελευταίες δυο ημέρες του κάθε επταημέρου.

 

Συμβουλές για Προετοιμασία

Με τη δήλωση συμμετοχής σας, θα σας ανακοινωθεί και το μενού της εβδομάδας προετοιμασίας.

Τα περισσότερα υλικά από αυτά που θα σας  ζητήσω  θα τα βρείτε σε καταστήματα βιολογικών τροφίμων και παντοπωλεία.  Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε βιολογικά, χρειάζεται να βάλετε τα λαχανικά σε νερό με ξύδι για 20’ πριν τα χρησιμοποιήσετε

α) το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε  τις διατροφικές σας συνήθειες – όχι μόνο για την περίοδο της αποτοξίνωσης αλλά και γενικότερα. Για τις επτά ημέρες πριν την αποτοξίνωσή σας μαζί μου, να αποφύγετε: το αλκοόλ, τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά, το σιτάρι, τα τεχνητά γλυκαντικά, τα τηγανητά, τα λιπαρά, τα κονσερβοποιημένα και τα fast food τρόφιμα. Κόψτε το κρέας και τα πουλερικά και αυξήστε την κατανάλωση

ή σας σε σαλάτες και ωμά ή βραστά λαχανικά. Με αυτή την ευκαιρία μπορείτε επίσης να απομακρύνετε οποιαδήποτε τρόφιμα ή ποτά που θα σας βάλουν σε πειρασμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας.

β) Αποφυγή καφεΐνης. Αν πίνετε ροφήματα με καφεΐνη σε τακτική βάση μπορεί να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, κούραση και άλλα συμπτώματα στέρησης από την καφεΐνη. Μια συμβουλή για το πώς να το αποτρέψετε: Μειώστε σταδιακά την κατανάλωση καφεΐνης πριν από την έναρξη της δίαιτας. Για παράδειγμα, δοκιμάστε ένα φλιτζάνι καφέ που είναι το 75% κανονικός καφές και το 25% ντεκαφεϊνέ. Σταδιακά, μειώστε το ποσοστό του κανονικού καφέ μέχρι να νοιώσετε έτοιμοι να τον καταργήσετε τελείως.

γ) Να πίνετε πολύ νερό. Το σώμα σας χρειάζεται άφθονο νερό κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας αποτοξίνωσης. Πίνοντας άφθονο νερό σας κρατά ενυδατωμένους με αποτέλεσμα να φεύγουν εύκολα οι  τοξίνες. οπότε φροντίστε να πίνετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια φιλτραρισμένο νερό καθημερινά. Επίσης, δοκιμάστε χλιαρό φιλτραρισμένο νερό με λεμόνι το πρωί.

δ) Μη σταματήσετε να παίρνετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης.

(Η διακοπή σε ορισμένα φάρμακα μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία σας).

ε) Για τους καπνιστές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κόψουν το τσιγάρο.

ζ) Συμπληρωματικά Έχω ηχογραφήσει 3 CD’s με ειδικά επιλεγμένα κομμάτια που μπορούν να θα σας βοηθήσουν στην προετοιμασία : το πρώτο περιέχει έναν trance διαλογισμό για εξωσωματική εμπειρία (out of body) που κάνει χώρο στο σώμα για να αυτοθεραπευτεί… Το δεύτερο CD δίνει πληροφορίες στο κάθε ενεργειακό κέντρο (chakra) για επαναφόρτιση του κυττάρου και εξισορρόπηση του συστήματος… και το τρίτο CD σχετίζεται με το Φως και την Ενέργεια ,το οποίο δημιουργήθηκε για να επιφέρει επαναφόρτιση και σύνδεση με την Θεϊκή Ουσία. Καλό είναι να το ακούτε πριν τον βραδινό ύπνο ώστε να παίρνουν θετικά μηνύματα τα κύτταρά σας.

 


Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας. Δηλώστε την έγκαιρα στα τηλέφωνα:

210-9341479 και  6947-448267

www.meditationtransformation.gr

Το κόστος είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυνατότητες της εποχής μας θα το διασταυρώσετε και μόνοι σας.

α) Για 2 γεύματα και 2 χυμούς ημερησίως, το κόστος είναι 650€ για μία εβδομάδα (συμπεριλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες και η διαμονή).

β) Για το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης μόνο με χυμούς και Superfoods, το κόστος είναι 850 € για μία εβδομάδα (συμπεριλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες και η διαμονή).

‘Οποιος επιθυμεί, μπορεί να μείνει παραπάνω μέρες και να συνεχίσει το Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης.

Σας περιμένω για μια μοναδική εμπειρία ψυχικής ανάτασης !

Επιλέξτε ποια σεμινάρια θέλετε να παρακολουθήσετε.

Ονοματεπώνυμο *

Ημ/νία γέννησης *

Τηλέφωνο *

E-mail *

Διεύθυνση

Οδός *

Αριθμός *

Πόλη *

Χώρα *

Σημείωση

Παρακαλώ συμπληρώστε τους χαρακτήρες/αριθμούς που βλέπετε
captcha

Testimonials

Kiya, θέλω να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη εμπειρία που μας χάρισες στο δυήμερο σεμινάριο του ΡΕΙΚΙ 1ου βαθμού. Πέρα από το ρεικι αυτο καθ’αυτό ήταν μιά βιοματική εμπειρία ανοιγματος καρδιάς μοιράσματος αγάπης, σοφίας, διαφάνειας, στάσης ζωής. — Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου. Ευάγγελος